Thuis FIT Dag

Thuis FIT 1 jaar 

Dat moet gevierd!

  • Ontvang een compleet programma voor een fitte dag
  • 5 activiteiten die je in en om je huis kunt doen
  • Ontvang na aanmelding direct een boodschappenlijst
  • Neem je lijst mee naar de winkel
  • Ontvang  5 gezonde, makkelijke recepten
  • Je houdt 90 dagen toegang en kunt de dag zo vaak doen als je wilt.

Cadeau voor jou: complete Thuis FIT Dag voor €1,-

Zin in een dag 

waar je energie van krijgt? 

Dit zeggen deelnemers

Afwisselend, geeft balans

"Met mijn 57 jaar en een verleden met veel sporten ben ik nu te zwaar en in slechte conditie. Door te starten met Thuis FIT begin ik de dag goed en dit helpt me om op een eenvoudige manier iedere dag te bewegen. Het is goed vol te houden en erg afwisselend. Het draagt bij aan een betere balans in mijn leven tussen werk en privé waarbij ik me steeds beter voel" Els

Mijn lijf weer naar mijn zin

"Jouw trainingen en tips en info bevallen me goed. Ik heb altijd veel gesport, maar door het ouder worden, blessures en mijn drukke leven, wordt het me allemaal te veel.  Ik ben niet te dik, maar heb wel een dikke buik gekregen helaas, en alles wordt losser. Ik merk dat door jouw trainingen mijn lijf weer meer naar mijn zin wordt" - Miranda

In eigen tempo te doen

"Ik doe mee omdat ik mijn conditie wil opkrikken. Vorig jaar had ik een
 abonnement op de sportschool maar dat is niet echt iets voor mij. Ik heb ook weleens thuis gesport met Fitchannel maar dat was zo zwaar dat ik het niet volhield. De lessen van Anja zijn afwisselend, motiverend en in eigen tempo te volgen". Hetty

Meld je nu aan en gun jezelf een fitte dag!