Thuis FIT & GEZOND

Thuis FIT& GEZOND 2021

Doe mee en word fit en energiek

Thuis FIT& GEZOND 2021

Sta op en kom in beweging

  • Doe mee met de trainingen, word sterker en strakker
  • Tips om dit jaar te doen wat voor jou écht belangrijk is
  • Lekker, ontdek hoe je gezonde smoothies maakt

Je kunt direct beginnen met deze challenge.
Jouw investering € 7,- 

Doe mee en word fit en energiek

Thuis trainen

Makkelijk, je hoeft de deur niet uit en traint in eigen tempo. 

Doe mee en word fit en energiek

Eigen tijd

Train wanneer het jou uitkomt (15 tot 20 minuten)

Doe mee en word fit en energiek

Iedere dag een praktische tip

Deze maand tips om dit jaar te doen wat voor jou belangrijk is,

Doe mee en word fit en energiek

Gezonde eettips

Ontdek hoe je lekker én gezond eet. Deze maand: gezonde smoothies. 

Doe mee en word fit en energiek

Strakker in je vel

Regelmatig trainen en gezonder eten maakt je slank en strakker. 

Doe mee en word fit en energiek

Goed voor je. 

Goed voor je hart, longen en spieren. Meer weerstand tegen ziektes. 

Dit zeggen zij over Thuis FIT

Afwisselend, motiverend en in eigen tempo te volgen 

Ik doe mee omdat ik mijn conditie wil opkrikken. Vorig jaar had ik een
 abonnement op de sportschool maar dat is niet echt iets voor mij. Ik heb ook weleens thuis gesport met Fitchannel maar dat was zo zwaar dat ik het niet volhield. De lessen van Anja zijn afwisselend, motiverend en in eigen tempo te volgen
. Hetty

Mijn lijf weer naar mijn zin

Jouw trainingen en tips en info bevallen me goed. Ik heb altijd veel gesport, maar door het ouder worden, blessures en mijn drukke leven, wordt het me allemaal te veel.  Ik ben niet te dik, maar heb wel een dikke buik gekregen helaas, en alles wordt losser. Ik merk dat door jouw trainingen mijn lijf weer meer naar mijn zin wordt. Miranda

Food for thought

Voor mij werken de tips die je geeft goed. Food for thought! De tips zijn ‘klein’ en eenvoudig te realiseren. Dat maakt het behapbaar. Je bent snel de drempel over om datgene aan te pakken wat je wilt veranderen. Heel krachtig! Wat ik ook heel krachtig vind van het programma zijn de vrije of inhaalslagen op donderdag en zondag. Lian

8 jaar

Leefstijlcoach en trainer

800+

deelnemers

100%

praktisch & persoonlijk

Mijn missie

"Na 20 jaar  bedrijfsleven, heb ik nu mijn eigen bedrijf en ben ik iedere dag bezig met wat ik graag doe: sporten, gezond eten, de-stressen.  Dat vind ik leuk en het geeft me veel energie. Die energie wil ik overbrengen op alle vrouwen in Nederland die ook fit willen worden/blijven".  

Anja

Dit is de maand challenge

Doe mee en word fit en energiek

1 maand toegang, 5 keer per week een training, iedere dag een tip

Na aanmelding heb je 1 maand toegang tot  het online trainingscentrum. Hier vind je iedere week 5 trainingen, en ik coach je iedere dag online met een leefstijl-tip. Zo werk je praktisch aan een gezonde leefstijl. 
Doe mee en word fit en energiek

Uitdagend maar niet té zwaar, in eigen tempo

Aan de maandchallenge doen vooral dames mee, die uitdagend willen trainen, maar niet té zwaar.  Weinig conditie? Dan doe je de oefeningen minder lang mee. Heb je meer conditie dan doe je ze sneller of langer. Kun je op dit moment niet sporten door problemen met je gezondheid? Dan word je fitter met de leefstijl-tips die je iedere dag krijgt. 

Doe mee en word fit en energiek

Vind je training online

 In het online trainingscentrum kun je altijd je training terug vinden.  Het is een beveiligde omgeving waar alleen leden toegang toe hebben. Je hebt een maand lang toegang tot de maandchallenge, Iedere dag ontvang je een mail naar een nieuwe training en leefstijl-tip.
Doe mee en word fit en energiek

Ruimte voor contact en tips

Het online trainingscentrum geeft ook ruimte om met andere deelnemers te praten. Hier kunnen we tips en ervaringen uitwisselen, we hebben allemaal hetzelfde doel. 
Doe mee en word fit en energiek

Wat heb je nodig? 

Een matje of iets zachts om op te liggen, flesje water, en als je wilt dumbells om mee te trainen. Gewichten van 1 of 2 kilo zijn prima. Of vul een flesje met water of zand. 

Goed idee? 

Inschrijven  (€ 7,00) kan hier:

Dit vinden zij van Thuis FIT

Afwisseling en goed niveau

Iedere dag volg ik met veel plezier jouw training. Er gaat rust van uit maar ook motiveer je om door te zetten. De afwisseling is fijn. Het niveau is goed. Ik doe volgende maand graag weer mee.
 Ellen

Leuk en goed vol te houden

Ja Anja, gelijk weer aangemeld. Eindelijk iets gevonden dat ik leuk blijf vinden en kan volhouden. Geen opgefokt gedoe, maar gewoon wat het zegt: oefeningen voor thuis voor iedereen! Zin in :-). Maureen

Coaching goed hulpmiddel

Ik ben bezig met de online coaching. Was er wat later mee begonnen. Maar merk wel dat het een hulpmiddel is om bepaalde dingen anders te doen voor een positief resultaat. Ik wil niet meer vervallen in mijn oude gewoonten. Anita