Thuis FIT PRO 2022

Hé, hallo, 

word jij ook een Thuis FIT PRO? 

Kijk hieronder verder
Leefstijlcoach en trainer van vrouwen

=> 365 dagen thuis fit

Jij bent al een hele tijd trouw lid,

Van het maandprogramma van Thuis FIT.

Om je te bedanken voor je deelname dit jaar,

Staat dit aanbod voor je klaar:

=> 12 maanden voor de prijs van 10, 

en je kunt alle nieuwe video's en tips zien. 

Je kunt dit aanbod twee weken claimen,

Daarna is het echt verdwenen.

Klik op de button en meld je aan, 

Dan kun je als PRO een heel jaar verder gaan.  


AANBIEDING: 
Meld je nu aan en krijg voor  € 90,- een jaar toegang ipv € 108,-.  

Na dit jaar stopt je lidmaatschap automatisch. 

Meld je aan met een klik op de button:

Dit aanbod is  2 weken geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Dit zeggen deze PRO's over Thuis FIT:

Mijn lijf weer naar mijn zin

Jouw trainingen en tips en info bevallen me goed. Ik heb altijd veel gesport, maar door het ouder worden, blessures en mijn drukke leven, wordt het me allemaal te veel.  Ik ben niet te dik, maar heb wel een dikke buik gekregen helaas, en alles wordt losser. Ik merk dat door jouw trainingen mijn lijf weer meer naar mijn zin wordt. Miranda

Betere werk/privé balans

Met mijn 57 jaar en een verleden met veel sporten ben ik nu te zwaar en in slechte conditie. Door te starten met Thuis FIT begin ik de dag goed en dit helpt me om op een eenvoudige manier iedere dag te bewegen. Het is goed vol te houden en erg afwisselend. Het draagt bij aan een betere balans in mijn leven tussen werk en privé waarbij ik me steeds beter voel. Els

Afwisselend en motiverend

Iedere dag volg ik met veel plezier jouw training. Er gaat rust van uit maar ook motiveer je om door te zetten. De afwisseling is fijn. Het niveau is goed. Ik doe volgende maand graag weer mee.
 Ellen

Doet me goed

Ik heb me aangemeld als PRO. Ik wil blijven trainen, merk dat het me goed doet. En de tips volg ik ook, gebruik nu veel minder suiker. 

Marie-Madeleine

Op naar een fit 2022

 12 maanden voor de prijs van 10

Gezonde leefstijl met Anja