Thuis FIT PRO

THUIS FIT PRO

365 dagen thuis trainen 

én tips voor een gezonde leefstijl 

365 dagen thuis trainen

THUIS FIT PRO, wat is dat? 

Een PRO is een speciaal lid van Energieke Leefstijl.
Een Thuis FIT PRO ontvangt 1 jaar lang automatisch toegang tot de nieuwe maand en houdt die toegang de rest van het jaar. Zo kun je alles nog terug kijken en je favoriete trainingen nog een keer doen. 


  • Iedere maand automatisch toegang tot de nieuwe maandchallenge
  • Thuis? Op vakantie? Train waar en wanneer je wilt. 
  • Gebruik de krachtige tips over gezond eten,  rust in je hoofd,  minder stress, en  meer. 
  • Stel je vragen in de Community of per mail direct aan Anja
  • Praktisch en goed met je gezondheid bezig
  • Zo wordt het echt je leefstijl
  • Ontvang korting op de andere online trainingen van Energieke Leefstijl. 


Word je nu PRO, dan heb je voor  € 99,-  een jaar toegang (normaal € 108,-).  

Na dit jaar stopt je lidmaatschap automatisch. 


Wil je fitter worden? Slanker? Meer energie krijgen?

Meld je aan en ga voor 365 dagen thuis fit. 

Dit zeggen deze PRO's over Thuis FIT:

Jouw trainingen en tips en info bevallen me goed. Ik heb altijd veel gesport, maar door het ouder worden, blessures en mijn drukke leven, wordt het me allemaal te veel.  Ik ben niet te dik, maar heb wel een dikke buik gekregen helaas, en alles wordt losser. Ik merk dat door jouw trainingen mijn lijf weer meer naar mijn zin wordt. Miranda

Betere werk/privé balans

Met mijn 57 jaar en een verleden met veel sporten ben ik nu te zwaar en in slechte conditie. Door te starten met Thuis FIT begin ik de dag goed en dit helpt me om op een eenvoudige manier iedere dag te bewegen. Het is goed vol te houden en erg afwisselend. Het draagt bij aan een betere balans in mijn leven tussen werk en privé waarbij ik me steeds beter voel. Els
Iedere dag volg ik met veel plezier jouw training. Er gaat rust van uit maar ook motiveer je om door te zetten. De afwisseling is fijn. Het niveau is goed. Ik doe volgende maand graag weer mee.
 Ellen

Doet me goed

Ik heb me aangemeld als PRO. Ik wil blijven trainen, merk dat het me goed doet. En de tips volg ik ook, gebruik nu veel minder suiker. 

Marie-Madeleine

Doe je met me mee? 

Op naar een fit en gezond jaar!

Gezonde leefstijl met Anja